DO-Challenge 2.0

Duurzaam Ondernemen in Houten

DO!Challenge

DO-CHALLENGE 2.0 VAN START

10 oktober 2017, op de Dag van Duurzaamheid, heeft de kick-off van DO-Challenge 2.0 plaats gevonden. In DO-Challenge 2.0 lichten de deelnemende ondernemers hun scores door op het terrein van Planet (milieu), People (mens-vriendelijkheid), Profit (bedrijfsmatig) en Passion (identiteit) en bepalen een aantal acties waar ze de komende tijd aan gaan werken.

Voor meer informatie:  http://do-challenge.nl

Contactgegevens:

Het begin

DO-Challenge is een initiatief van Ondernemend Houten, de koepelvereniging van de alle ondernemersverenigingen in Houten. Doel is om op een positieve wijze ondernemers te inspireren en stimuleren op het gebied van duurzaamheid. DO-Challenge wil Houtense bedrijven helpen om op innovatieve wijze duurzaam te ondernemen. Centraal instrument hierin is de in DO-Challenge 1.0 ontwikkelde digitale monitor waarmee acties en resultaten gestructureerd in kaart worden gebracht.

Deelnemers

De 20 deelnemers aan DO-Challenge 2.0 zijn:

Bouwbedrijf van Dort, Inventum, Leoxx, De Rooy Transport, Viac, Arval, HaakKranen Ontwerpers, Gemeente Houten, Antoniahoeve, Barten Groep, Kids Lodge, Uytewaal catering, Crystal Networks, Theater aan de Slinger, Multiwacht, Van Wijk fruitbedrijf, Van Houten & Co, Fagerhult, de Heemlanden en Reinaerde.