Duurzame Mobiliteit Houten

Aanmelden

Heel simpel. Vraag hier de gratis scan aan:

Wil je toch eerst nog wat toelichting of heb je vragen? Bekijk onze agenda en plan een digitale meeting in van een half uur:

INPLANNEN

Dan bespreken we concreet wat we kunnen betekenen voor jouw bedrijf. Bij korte vragen kun je Tobias van den Briel van Goedopweg ook mailen via tobias@goedopweg.nl.

Vervolg

Je krijgt van ons een mail terug met een invulsjabloon voor de scan waar je o.a. de postcodes van je werknemers invult (géén persoonsgegevens).

Zodra de scan klaar is, sturen we je een bestand dat specifiek voor jouw bedrijf gemaakt is en die je hier kunt uploaden. Je kunt er nu zelf mee aan de slag.

Waarom het project Duurzame Mobiliteit Houten?

Ondernemend Houten en de gemeente Houten zijn in samenwerking met Goedopweg het project Duurzame Mobiliteit Houten opgestart. Doel hiervan is het realiseren van maatregelen om de bereikbaarheid van Houten op een duurzame wijze te verbeteren. Voorbeelden zijn vervoersdiensten aan te bieden in de ‘last mile’; het laatste stukje vanaf het station, fietsroutes verbeteren en kennisuitwisseling over reiskostenvergoedingen en voorzieningen bij bedrijven.

Wat bieden we jou?

 

Alle werkgevers in Houten, ook de kleinere organisaties (MKB), krijgen gratis toegang tot de mobiliteitsscan MobilityAnalyst. Deze interactieve tool geeft inzicht in de mobiliteit van je organisatie en waar kansen liggen om het duurzamer, goedkoper, vitaler te maken. Goedopweg helpt een werkgever op weg met de tool en geeft advies over passende maatregelen en activiteiten. Een zeer actueel onderwerp hierbij is het thuiswerken en thuiswerkbeleid van een organisatie.

Belang voor Houten en de bedrijventerreinen van Houten

Voor Houten willen we daarnaast de uitkomsten van de scans bundelen. Daarmee krijgen we inzicht in de vervoerbewegingen per bedrijventerrein en van Houten als geheel (vanzelfsprekend AVG-proof). Op deze manier kunnen we kijken welke gezamenlijke maatregelen leiden tot een betere bereikbaarheid. Bij wegwerkzaamheden en de potentiële vertragingen die dit oplevert, kunnen we adviseren hoe je er voor kunt zorgen dat je hier zo min mogelijk last van ondervindt. Dat kan natuurlijk alleen als zoveel mogelijk organisaties in een gebied ook een mobiliteitsscan hebben ingevuld.

De scans zijn ook nuttig om te bepalen hoeveel mensen met trein of bus kunnen reizen en of voor het laatste stuk van de reis nog aanvullend vervoer geregeld moet worden. In verschillende andere gebieden heeft Goedopweg door dit met lokale spelers goed te regelen de bereikbaarheid verbeterd.